Danla Bilic Survivor'a mı katılacak? Çok özel açıklamalar

TAKİP ET

Çektiği videolar ve zaman zaman yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic¬, kendisine yöneltilen Survivor yarışmasına katılmayı düşünüp düşünmediğine dair soruya şaşırtan bir yanıt verdi.

Çektiği videolar ve zaman zaman yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic¬, kendisine yöneltilen Survivor yarışmasına katılmayı düşünüp düşünmediğine dair soruya şaşırtan bir yanıt verdi. Yarışmayı izlerken bunu sık sık düşündüğünü söyleyen Danla Bilic, ‘İzlerken düşündüm ama ben hiç koşamam ki’ ifadelerine yer verdi.

Danla Bilic’ten Survivor İtirafı

YouTube kanalında çektiği makyaj videolarıyla kısa sürede tanınan ve büyük bir takipçi kitlesine sahip olan
Danla Bilic, geride bıraktığımız günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi’nde alışveriş yaparken görüntülendi. Kısa süre alışveriş merkezindeki mağazaları dolaşan ünlü sosyal medya fenomeni daha sonra magazincilerin sorularını yanıtladı. Yakın arkadaşı Cemal Can Canseven’in yarıştığı Survivor yarışmasının oldukça sıkı takipçisi olan Bilic, kendisine yöneltilen ‘Yarışmaya katılmayı düşünür müsünüz?’ şeklindeki sorusuna ‘İzlerken düşündüm ama ben hiç koşamam ki, hiç beceremem koşmayı’ sözleriyle yanıt verdi.


Evlilik Şakası Olay Olmuştu

Diğer yandan geçtiğimiz ay yaptığı bir canlı yayında şimdilerde Survivor yarışmasında şampiyonluk için mücadele eden Cemal Can Canseven ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi oturan Danla Bilic’in yaptığı bir şaka ise olay olmuştu. Canlı yayınında Cemal Can ile 5 ay evli kaldığını ve ihanet yüzünden boşandıklarını söyleyen Danla Blilic’in bu sözleri magazin manşetlerinin ilk sırasında yer almış ve çok konuşulmuştu.


 

survivor danla bilic cemal can