Danla Bilic'in çantasının fiyatı ağızları açık bıraktı

TAKİP ET

Makyaj videolarıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Danla Bilic, son olarak ünlü bir şampuan markasının dijital yüzü olmuştu.

Makyaj videolarıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Danla Bilic, son olarak ünlü bir şampuan markasının dijital yüzü olmuştu. Son dönemde magazin gündeminde adı sıkça yer alan Bilic’in kendisine aldığı çantanın fiyatı duyanların ağzını açık bıraktı.

Ünlü Şampuan Markasının Dijital Yüzü Oldu

Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, son olarak uzun yıllardır ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı ünlü bir şampuan markasının yeni dijital reklam yüzü oldu. Sosyal medya fenomenleri arasında en çok kazananlardan biri olan ve yeni imzaladığı projeyi sosyal medya hesabından duyuran ünlü fenomen, yeni işinin ardından kendisine ödüllendirdi.


Aldığı Çantanın Fiyatı Dudak Uçuklattı

Şampuan markasının yeni dijital yüzü olarak kamera karşısına geçen Danla, magazin gündemine de bomba gibi düşen reklam anlaşmasının ardından kendisine 150 bin lira değerinde Hermes Birkin marka bir çanta aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşım başına 70-100 bin lira ücret alan fenomenin kendisine aldığı pahalı çanta çok konuşuldu.


Danla Bilic Kimdir?

Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, 5 Ekim 1994 yılında Kütahya’da doğdu. Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde lisans eğitimine devam eden genç fenomen, dünyaca ünlü sosyal medya platformu YouTube’da paylaştığı makyaj videoları ile adını duyurdu. Çektiği makyaj videolarıyla tanınırken samimi ve doğal tavırları onu kısa sürede sevilen bir fenomen haline getirdi. Ayrıca paylaştığı videolara verdiği isimler de çok konuşuldu. 
 

danla bilic çanta sosyal medya hermes