Damatlık ve Smokin Modellerinde Öne Çıkan Renkler

TAKİP ET

Erkek giyimde, özellikle özel günlerde tercih edilen smokin ve damatlık modelleri, karar vermesi zor bir alan olabilir

Erkek giyimde, özellikle özel günlerde tercih edilen smokin ve damatlık modelleri, karar vermesi zor bir alan olabilir. Hem kesim tipi, hem renk hem de diğer detayları açısından baktığımızda damatlık ve smokinler, geniş modeller sunuyor. Yaka tipine göre, rengine göre ya da kalıbına göre herkese hitap eden farklı smokin ve damatlıklar mevcut. Düğün konseptine ve diğer önemli davetlere uygun bir şekilde giyinmek, tarzınızla fark yaratmak istiyorsanız erkek giyiminin bu en önemli parçaları iddialı ve kaliteli bir tarzı sunuyor. Peki hangi modeller, hangi renkler tercih edilmeli? Smokin fiyatlarında durum nedir?

Smokin ve Damatlık: Yaka Çeşitlerine Göre Seçim

Düğünler, damat olarak belki de bir erkeğin hayatındaki en önemli gün. Davetlilere karşı ve geline karşı, şık bir damatlık taşıyan erkek, o günü ölümsüzleştiren fotoğraflarda o günkü imajı ile, yıllarca hatırlanıyor. Damatlık seçimi ise, genellikle düğün planlaması telaşından aceleye gelebiliyor. Peki erkek giyimin bu en önemli parçasında, nasıl bir tarz belirlemek önemli? Erkek giyim modasının öncü markası Kiğılı’nın damatlık ve smokin çeşitlerine baktığımızda, yaka bakımından geniş seçenekler görüyoruz. Şal yakanın yanı sıra sivri yaka ve ince mono yaka, desenli mono yaka ve desenli sivri yakalar, smokin konseptinin önemli konseptlerinden.

Smokin ve Damatlıkta Renk Seçimi: Hangi Renkler Popüler

Günlük giyime hitap eden ürünlerde, renk skalası her zaman çok geniştir ve en sevdiğimiz ya da diğer parçalarımızla en uyumlu giyim alternatifini seçebiliriz. Damatlık ve smokinde ise seçenekler aynı ölçüde geniş değil. Renk konusu ise, günün anlam ve önemine uygun şekilde sınırlı. Damatlık modellerinde genellikle, siyah damatlık çok tercih ediliyor. Siyah damatlık modellerinin bu kadar popüler olmasının nedeni, beyaz gelinlik ile iyi bir birliktelik sunması. Ancak artık daha farklı renk seçenekleri de tercih ediliyor. Örnek vermek gerekirse birçok stil sahibi erkek, düğünlerinde bordo damatlıkları da kullanabiliyor. Bordo damatlık, ceket, gömlek, pantolon ve ayakkabı gibi takımın diğer parçaları ile harika uyum sunabiliyor.

Smokin Seçiminde Bütçe Odaklı mı Düşünüyorsunuz? 2021 Smokin Fiyatları

Siyah damatlık ya da bordo damatlık, seçiminiz ne olursa olsun o gün tercih ettiğiniz tüm ürünlerin genel bir konsept olarak şık olması gerektiğini unutmayın. Bu hem damatlıkta hem de smokinde geçerli bir durum. Peki smokin satın alırken bütçe odaklı iseniz ve ucuz bir smokin arıyorsanız, 2022’ye doğru adım attığımız bugünlerde en ucuz smokini nasıl bulabiliriz?

Öncelikle herkesin bilmesi gereken, ucuz smokin ararken kaliteden ödün verilmemesi gerektiği. Zira bu parçalar, düğünler ya da özel davetlerde tercih ettiğimiz ve bizi iyi yansıtması gereken ürünler. Türkiye’de klasik erkek giyim modasının öncüsü olan Kiğılı, bu anlamda en kaliteli smokinleri ve damatlıkları sunuyor. Bütçe odaklı, indirim ve kampanyalı smokin fiyatları için ilk bakmanız gereken yer de Kiğılı. Kiğılı smokin fiyatları için net bir aralık vermek zor zira giyim ürünleri, model, renk ve diğer detaylarına göre değişebiliyor. En ucuz smokin fiyatları için markanın online satış sitesinde, fiyata göre sıralama yapabilir, ürünleri detaylarıyla inceleyebilirsiniz.
 

siyah damatlık bordo damatlıklar smokin fiyatları