Damat, Arabadan İnmek İçin Para İsteyen Gelini Tekmeledi!

TAKİP ET

Türkiye'de yapılan düğün adetlerinden biri Çinli damada sinir krizi geçirtti. Çinli damat, düğün boyunca kendisinden sürekli para istenmesinin acısını müstakbel eşinden çıkardı. Gelin, arabadan inmek için damattan para isteyince damadın gözü döndü ve yaka paça gelin arabasından indirdiği gelini tekmelemeye başladı.

Türkiye’de yapılan düğün adetlerinden biri Çinli damada sinir krizi geçirtti. Çinli damat, düğün boyunca kendisinden sürekli para istenmesinin acısını müstakbel eşinden çıkardı. Gelin, arabadan inmek için damattan para isteyince damadın gözü döndü ve yaka paça gelin arabasından indirdiği gelini tekmelemeye başladı. 

Çin’de bir düğünde yaşananlar herkesi hayrete düşürdü. Gelin ve damat, mutluluğa ilk adımlarını atmak için süslenen gelin arabası ile düğünün yapılacağı alana geldi. Zaten ne olduysa da bundan sonra oldu. Düğün hazırlıkları ve düğün boyunca sürekli olarak kendisinden para istenmesine sinirlenen damat, bunun acısını gelinden çıkardı. 

YAKA PAÇA İNDİRİP, TEKMELEDİ
Çinli damat, gelin arabasından inmek için gelinin de para istemesi ile adeta çileden çıktı. Çok sinirlenen damat, gelini yaka paça arabadan indirdi ve sürükleyerek düğün mekanına doğru götürmeye başladı. Damadın gelini tekmelemesi de dikkat çekerken, daha ilk günden karısını darp eden damat, ülke genelinde olay oldu. 

 

çin çinli damat gelini darp etti dünya haberleri