Damat Adayı Programı Terk Etmişti! Zuhal Topal'a 10 Bin Lira Tazminat Ödeyecek!

TAKİP ET

Evlilik programına katılan bir damat adayının şehitler hakkında verdiği tepki ve sonrasında canlı yayını terk etmesinin ardından açılan davada mahkeme kararını verdi.

Geçtiğimiz yıl Zuhal Topal tarafından sunulan bir izdivaç programına katılan damat adayı program sırasında 'Şehitlerimiz var siz burada oynuyorsunuz' diyerek tepki göstermiş ve programı terk etmişti. Damat adayının yaptığı bu hareket stüdyoda büyük şaşkınlıkla karşılanmış ve buz gibi bir havanın esmesine neden olmuştu. Bunun ardından sosyal medyadan rakip programın sunucusu Seda Sayan ile sevgilisi Erhan Çelik damat adayına destek verdiklerini açıklamışlardı. 

Evlilik programlarında yaşanan rekabet tartışmanın büyümesine neden oldu. Zuhal Topal aldığı tepkiler karşısında Seda Sayan ile Erkan Çelik'e 130 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. Görülen davada karar sonunda verildi. Ancak Seda Sayan ve Erkan Çelik davasının mahkeme tarafından reddine karar verildi. 

DAMAT PARA ÖDEYECEK

Zuhal Topal o dönem yaptığı açıklamalarda paralı tutulan damat adayının programı kötülemek ve tepkilere neden olmak için böyle bir eylem gerçekleştirdiğini iddia etmişti. Damat adayınında olaylı ve çelişkili bazı açıklamaları tepkilere neden oldu. Bunun ardından Seda Sayan'ın avukatı iddiaları reddederken üzerlerine iftira atıldığını açıklamıştı. 

Mahkeme tarafından görülen dava sonuçlandı. Sözde damat adayının açıklamaları karşısında Zuhal Topal'a 10 bin liralık tazminat ödemesine karar verildi. Seda Sayan hakkında açılan tazminat talebi ise reddedildi. Bunun ardından Zuhal Topal yeni bir açıklama yapmazken damat adayından da bir açıklama gelmedi. 

damat adayı zuhal topal program tazminat