Daha 4 Yaşında Babasını Öldürüp Katil Oldu!

TAKİP ET

Adana'da 4 yaşındaki bir çocuk babasının silahı ile oynarken yanlışlıkla babasını vurdu. Vurulan baba hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen korkunç bir olayda 4 yaşındaki çocuk evdeki tabanca ile oynarken babasını vurarak öldürdü. Adana'nın Yüreğir ilçesinde Selahattin Eyyübi mahallesinde korkunç bir olay meydana geldi. Akşam saatlerinde sokakta bir el silah sesinin yankılanması etrafta bulunan komşularında panik yaşamasına neden oldu. Sonrasında ortaya çıkan duruma göre 4 yaşındaki bir çocuğum babasını vurduğu ortaya çıktı. 

İddialar çerçevesinde 4 yaşındaki minik çocuğun akşam saatlerinde evde babasının silahı ile oynadığı ve elinde bulunan silahın birden ateş almasının ardından babasına isabet ettiği öğrenildi. Uzman çavuş olarak görev yapan Kerim K. silahtan çıkan kurşunla yaralanarak birden yere yıkıldı. 

ÇOCUĞU TARAFINDAN VURULAN BABA HAYATINI KAYBETTİ

Uzman çavuş olan baba Kerim K. silahını çocuğunun ulaşabileceği bir yere koyduğu için akşam saatlerinde meraklı olan 4 yaşındaki çocuk babasından habersiz silahı eline alarak oynamaya başladı. Çocuğun elinde bulunan silah birden ateş aldı. Ailenin diğer üyeleri korku içerisinde hem sağlık ekiplerine hem de polis ekiplerine haber verdiler. 

Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra vurulan babayı hastaneye kaldırdılar. Hastanede tedaviye alınan yaralı babanın sağlık durumunun ağır olduğu bilgisi gelmişti. Hastanede doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Talihsiz babanın cesedi otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilecek. Konu hakkında inceleme başlatılırken minik çocuğun durumdan habersiz olduğu ve son derece korktuğu belirlendi. 

adana 4 yaşında çocuk katil