'D' Harfini Yazamadığı İçin Öğrencisini Dövmüştü! Gözü Dönmüş Öğretmenin Cezası Belli Oldu

TAKİP ET

Adana'da henüz 1. sınıfa giden 7 yaşındaki bir öğrencisini tahtaya çıkaran ve küçük 'd' harfini yazamayan küçük çocuğu acımasızca döven öfkeli öğretmen hakkında verilen ceza belli oldu.

Adana’da henüz 1. sınıfa giden 7 yaşındaki bir öğrencisini tahtaya çıkaran ve küçük ‘d’ harfini yazamayan küçük çocuğu acımasızca döven öfkeli öğretmen hakkında verilen ceza belli oldu.

Olay, geçtiğimiz günlerde Adana Seyhan ilçesinde Şakirpaşa İlköğretim Okulu’nda meydana gelmişti. Gözü dönmüş öğretmen Hacı A. olayın ortaya çıkmasının ardından polis tarafından gözaltına alınarak sorguya çekildi. 

AÇIĞA ALINDI

Henüz 7 yaşında olan 1. sınıf öğrencisi Salih G.’yi küçük ‘d’ harfini yazamadığı için acımasızca döven ve bağırarak küçük çocuğu korkutan öğretmen dehşete düşen görüntülerin sosyal medyada ve basında hızla yayılmasının ardından büyük tepkiler aldı. Yaşanan olay sonrasında Milli Eğitim Müdürlüğü de vicdansız öğretmenle ilgili harekete geçerek öğretmen Hacı A.’yı açığa aldı. Polis merkezine götürülen ve sorgu işlemleri tamamlanan Hacı A.’nın daha sonra Adliyeye sevk edildiği ve nöbetçi mahkemenin kararı ile ev hapsine çarptırıldığı öğrenildi.

 

Adana Seyhan Öğretmen 1. sınıf öğrencisi Küçük d harfi Dayak Ceza Ev hapsi Açığa alındı Milli Eğitim