Cumhurbaşkanlığı'ndan 15 Temmuz İçin Çağrı! Erdoğan'da Orada Olacak

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın yaptığı açıklamada 15 Temmuz anma töreni için önemli açıklamalar yer aldı. Kalın, 15 Temmuz anmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ında meydanlarda olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü  İbrahim Kalın’ın yaptığı açıklamada 15 Temmuz anma töreni için önemli açıklamalar yer aldı. Kalın, 15 Temmuz anmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında meydanlarda olacağını belirtti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin püskürtülmesinin üzerinden geçen zaman sonrasında 15 Temmuz 2017’de bir anma töreni düzenlenecek. Milletin iradesi ile püskürtülen darbe sonrasında haftalarca devam eden demokrasi nöbetleri 15 Temmuz’un birinci yıldönümünde de gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile 15 Temmuz’da demokrasi nöbetinin başlayacağını ve bu nöbete Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında katılacağını belirtti. 

DEMOKRASİ NÖBETİNDE CUMHURBAŞKANIDA YER ALACAK

15 Temmuz’un birinci yıldönümüne ilişkin açıklamalarda bulunan Kalın, 15 Temmuz gecesinde yeniden Demokrasi  nöbetinin başlayacağını ifade ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı ile o gece yeniden Demokrasi nöbeti başlayacağını ve Erdoğan’ında bu nöbette bizzat yer alacağını belirtti. o gece şehit ve gazi yakınlarının da bir araya geleceğini söyleyen Kalın, bu sayede 15 Temmuz’un hiçbir zaman unutulmaması ve unutturulmamasının sağlanacağını söyledi.

AFRİN AÇIKLAMASI

Açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Afrin veya başka herhangi bir yerden bir terör örgütünden tehdit gelmesi halinde Türkiye’nin bu duruma misliyle geri dönüş yapacağının altını çizdi.

 KATAR KRİZİNDE KRİTİK GÜNLER

Katar krizine de değinen Kalın, Katar krizi için son birkaç günün oldukça kritik olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katar konusu ile ilgili temaslarının devam edeceğini belirtti.

 

cumhurbaşkanı sözcüsü ibrahim kalın açıklama 15 temmuz açıklaması demokrasi nöbeti erdoğan meydanlarda olacak 15 temmuz 2017