Cumhurbaşkanı'ndan Operasyon Açıklaması: "Önümüzde Afrin Var!"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Partisinin Grup Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İdlib'teki operasyonun büyük bir kısmının tamamlandığını söyleyen Erdoğan, Afrin operasyonu ile ilgili sinyal verdi. Erdoğan, Afrin operasyonunun sinyallerini verirken 'Bir gece ansızın gelebiliriz' şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Partisinin Grup Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İdlib’teki operasyonun büyük bir kısmının tamamlandığını söyleyen Erdoğan, Afrin operasyonu ile ilgili sinyal verdi. Erdoğan, Afrin operasyonunun sinyallerini verirken ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ şeklinde konuştu.

AK Parti TBMM Grup Toplantısında önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib operasyonunun büyük bir kısmının tamamlandığını şimdi Afrin için operasyon düşünüldüğünü belirtti.

‘ÖNÜMÜZDE AFRİN KONUMUZ VAR’

Sınırdaki operasyonla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, İdlib operasyonunun büyük bir kısmının neticeye ulaştığını ve bu operasyonun ardından Afrin’e operasyon düzenleneceğinin sinyallerini verdi. Afrin’e operasyon sinyali veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bir gece ansızın gelebiliriz, bir gece ansızın vurabiliriz.’ şeklinde açıklama yaptı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı TBMM Açıklama İdlib Afrin Operasyon