Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay canlı yayında fenalaştı! Sağlık durumu nasıl?

TAKİP ET

Siber Güvenlik Zirvesi toplantısında konuşma yaptığı sırada bir anda fenalaşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, son kurduğu cümleyi tamamlayamadı.

Siber Güvenlik Zirvesi toplantısında konuşma yaptığı sırada bir anda fenalaşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, son kurduğu cümleyi tamamlayamadı. Canlı yayında yaptığı konuşma sırasında fenalaşan Oktay için doktor istenirken, son duyulan sesin ise perdeyi kapat olduğu öğrenildi. Bir süre sonra sahneye tekrar dönen Fuat Oktay, rahatsızlanma sebebinin uykusuzluk ve yorgunluk olduğunu söyleyerek toplantıyı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Sahnede Konuşurken Bir Anda Fenalaştı

Bugün Siber Güvenlik Zirvesi toplantısına katılan ve sahneye çıkarak açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, konuşması esnasında kurduğu bir cümlenin devamını getiremedi ve bir süre sessiz kaldı. Bu anlarda sahnedeki bir kişi durumu fark etti ve Fuat Oktay’ın koluna girerek ona yardımcı olmaya çalıştı. 


Canlı Yayında Rahatsızlandı

Bu sıralarda doktorun sahneye çağırıldığı görülürken aynı zamanda Oktay için ambulans istendiği öğrenildi. Kısa süreli paniğe sebep olan bu dakikalarda sahneden son duyulan ses ise ‘Perdeyi kapat’ oldu. 

Sağlık Durumu İyi

Bir süre sonra tekrar sahneye dönen ve daha iyi olduğu görülen Fuat Oktay’ın rahatsızlığının uykusuzluk ve yorgunluktan kaynaklı olduğunu söyleyerek toplantıyı yarıda bırakmak zorunda kaldığı öğrenildi. 


 

fuat oktay sağlık