Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Flaş Açıklamalar! 'Kimsenin Haddine Değil'!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO zirvesi için gideceği Brüksel yolculuğunun hemen öncesinde basın toplantısı düzenledi. Düzenlediği basın toplantısında oldukça önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine değişikliği sorularına da yanıt verdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önemli açıklamaları.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO zirvesi için gideceği Brüksel yolculuğunun hemen öncesinde basın toplantısı düzenledi. Düzenlediği basın toplantısında oldukça önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine değişikliği sorularına da yanıt verdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önemli açıklamaları.

NATO zirvesine katılmak üzere gideceği Brüksel yolculuğu öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan, ilk olarak 22 Mayıs’ta İngiltere’deki saldırı olmak üzere terör eylemleri sonucu hayatını kaybedenlere taziyelerini sunarak konuşmasına başladı. Aynı zamanda Erdoğan İngiltere’nin terörle mücadelede verdiği mücadelesine verilen desteğinde sürdürüleceğini belirtti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörizmin tek bir ülkenin değil tüm dünyanın ortak sorunu olduğunu belirtti. Küresel meselelerin küresel boyutta bir iş birliği ile çözüme kavuşturulması gerektiğini belirten Erdoğan, hala benim teröristim senin teröristin ayrımcılığının yapıldığını belirtti.

Bu düşüncelerden sıyrılmanın şart olduğunu belirten Erdoğan, bunların küresel boyutta ele alındığında çözüme kavuşturulabileceğini belirtti. Bu durumda NATO’ya daha fazla iş düştüğünü belirten Erdoğan, NATO’nun bu konuda müttefiklere daha fazla destek vermesi gerektiğini belirtti. Gazetecilerden gelen soruları yanıtlayan Erdoğan, gelen birçok soruya açıkça yanıt verdi. yol haritalarının 2019 yılına kadar devam edeceğini belirten Erdoğan, iki yönlü takip planladığını ve bunun birinin Cumhurbaşkanlığında oluşturacağı bir ekiple diğerinin de iki partimizde oluşturacağımız bir ekiple olacağını belirtti. 

 

cumhurbaşkanı erdoğandan flaş açıklamalar cumhurbaşkanı erdoğan brüksel seyahati öncesi açıklamalar NATO zirvesi brüksel basın açıklaması