Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Acı Günü: Son Görev İçin Kocaeli'de!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmam Hatip Lisesi'nden sınıf arkadaşı olan Nebi Güdük'ün Kocaeli'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Erdoğan, sınıf arkadaşına son görevini yerine getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmam Hatip Lisesi’nden sınıf arkadaşı olan Nebi Güdük’ün Kocaeli’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Erdoğan, sınıf arkadaşına son görevini yerine getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmam Hatip Lisesi’nde aynı sınıfta okuyan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden emekli olan Nebi Güdük 66 yaşında hayata gözlerini yumdu. Güdük’ün yaklaşık 7 yıldır ilik kanseri ile mücadele ettiği ve tedavi gördüğü öğrenildi. 4 çocuk babası olan Nebi Güdük için bugün Kocaeli’de cenaze töreni düzenlendi. İmam Hatip Lisesi’nden sınıf arkadaşı olan Nebi Güdük’ü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Erdoğan, sınıf arkadaşına son görevini yerine getirmek için Kocaeli’ne geldi.

ARKADAŞINA SON VEDA

Kocaeli’de düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali, Milletvekilleri ve Belediye Başkanları da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cenaze töreninden hemen önce sınıf arkadaşı Nebi Güdük’ün ailesine başsağlığı dileklerinde bulunduğu öğrenildi. Cenaze töreninde konuşma yapan Erdoğan, sınıf arkadaşına Allahtan rahmet diledi. Arkadaşının ailesine ve yakınlarına sabır dilediğini söyleyen Erdoğan ‘Biz ölümle birlikte malum ölmeyiz, bizim için ölüm aslında diriliştir.’ diyen Erdoğan, Allaha emanet olun ifadelerinde bulunarak konuşmasını tamamladı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Acı günü İmam Hatip Sınıf Arkadaşı Nebi Güdük Kocaeli Belediye Emekli Vefat Etti