Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörist Başı Fethullah Gülen'e Sert Sözler! "Senin De Akıbetin O Olacak"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kosova'da FETÖ'nün 6 üst düzey yöneticisinin yakalanmasının ardından Kosova başbakanının içişleri bakanı ile istihbarat başkanının görevden alınmasını eleştirdi ve ardından da terörist başı Fethullah Gülen'e seslenerek 'Kosova'dakilerin akıbeti ne olduysa senin de akıbetin o olacak' dedi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kosova’da FETÖ’nün 6 üst düzey yöneticisinin yakalanmasının ardından Kosova başbakanının içişleri bakanı ile istihbarat başkanının görevden alınmasını eleştirdi ve ardından da terörist başı Fethullah Gülen’e seslenerek “Kosova’dakilerin akıbeti ne olduysa senin de akıbetin o olacak” dedi. İşte detaylar… 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Pendik’te yapılan 5. Olağan İlçe Kongresi’ne katılım gösterdi ve burada yaptığı konuşma ile hem Kosova başbakanına hem de terörist başı Fethullah Gülen’e sert mesajlar gönderdi. 
Kosova’da MİT’in yaptığı operasyon ile 6 üst düzey FETÖ üyesi yakalanmasının ardından Kosova başbakanının istihbarat ve içişleri bakanını görevden almasını sert bir dille eleştiren Erdoğan,  "Milli İstihbarat Teşkilatımız, Kosova'da yaptığı operasyonla 6 tane bunların Balkanlardaki en üst düzey yöneticilerini paketlediler getirdiler ama üzüntüm var. Nedir üzüntüm? Kosova'nın Başbakanı tuttu, istihbaratın başındaki kişiyle İçişleri Bakanı'nı görevden aldı. Ben tabii şimdi soruyorum, 'Ey Kosova'nın Başbakanı. Kimin talimatıyla sen böyle bir adımı attın. Ne zamandan beri Türkiye Cumhuriyeti'ne darbe yapmaya gayret edenleri korumaya başladın?” dedi. 

FETHULLAH GÜLEN’E SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ

15 Temmuz hain darbe girişiminin sorumlusu olan terörist başı Fethullah Gülen’e yönelik de sert sözler sarf eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova’dakilerin sonu ne olduysa Gülen’in de sonunun o olacağını dile getirdi. Fethullah Gülen’in ne kadar beddua seansına çıksa da kendisinin milletin duaları ile ayakta durduğunu söyleyen Erdoğan, “Şimdi Pensilvanya'ya kaçan acayip şekilde telaşta, 'akıbetim ne olacak?' diye merak ediyor. Kosova'dakilerin akıbeti ne olduysa senin de akıbetin o olacak. Sen yine beddua seanslarına çık, beddua seanslarından uzun adama salla yolla. Benim Allah'ım var, senin neyin var bilemem. Biz bu milletin dualarıyla ayaktayız” ifadelerine yer verdi.

 

erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaset haberleri Fethullah Gülen Kosova MİT haberler İstanbul haberleri