Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Açıklaması: Kandil'e Operasyon Başlattık!

TAKİP ET

Bugün Niğde'de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kandil ve Sincar'a düzenlenen hava harekatı sonucunda 14 terör hedefinin imha edildiğini aktardı.

Bugün Niğde’de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kandil ve Sincar’a düzenlenen hava harekatı sonucunda 14 terör hedefinin imha edildiğini aktardı.

24 Haziran genel seçimleri öncesinde mitinglerine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Niğde Belediye Meydanı’nda halka hitap etti. Kandil ve Sincar’a hava harekatı düzenlendiğini söyleyen Erdoğan, hava harekatı sonucunda 14 terör hedefinin imha edildiğini belirtti.

‘SİZİNLE BU ÜLKE YÖNETİLMEZ’

Niğde’de kalabalığa seslenen Erdoğan, ‘Bay Kemal bize ne dedi, Afrin’e girmeyin. Bay Muharrem Afrin’de ne işiniz var dedi. Sizinle bu ülke yönetilmez. Ülkemize saldıranlar karşısında bunun bedelini ağır ödetiriz. Ömer Halis Demir ne yaptı, hain olan Semih Terzi’yi ne yaptı, alnından vurarak indirdi.’ dedi. 

‘KANDİL’İ ÜLKEMİZ İÇİN BİR TEHDİT OLMAKTAN ÇIKARIYORUZ’

Açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Nereye saklanırlarsa saklansınlar, biz ne Kemal’e bakarız ne Muharrem’e bakarız. Biz işimize bakarız. Bu teröristler hangi ine girerlerse girsinler hesabını sorarız. Şu ana kadar Afrin’de 4 bin 500’ün üzerine çıktık. Demiştim ya Kuzey Irak’ta Kandil demiştim, Sincar demiştim, hatırlayın. Ve oraya da operasyonumuzu başlattık. 20 uçakla 14 önemli noktayı silah depolarını yok ettik. Hedefimiz bataklığın en büyüğünü kurutmak. Kandil’i ülkemiz için bir tehdit olmaktan çıkarıyoruz.’ dedi. 

 

Son dakika Niğde Cumhurbaşkanı Erdoğan Kandil Sincar Operasyon