Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milletvekillerine Muharrem İnce Çağrısı: Dava Açın!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya'da yaptığı mitingde, AK Partili Milletvekillerine çağrıda bulunarak, 'Size hırsız diyen İnce'ye dava açın' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’da yaptığı mitingde, AK Partili Milletvekillerine çağrıda bulunarak, ‘Size hırsız diyen İnce’ye dava açın’ dedi.

24 Haziran seçimleri için çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya’da vatandaşlara hitap etti. Burada partisinin Milletvekillerine seslenen Erdoğan, ‘Size hırsız diyen İnce’ye dava açın, hepiniz dava açın.’ dedi.

‘KONYA EZELDEN BERİ YOL ARKADAŞIMIZ OLMUŞTUR’

‘Konya ezelden beri yol arkadaşımız olmuştur.’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya’nın içme suyu tesisinin 650 trilyona mal olduğunu ve içme suyu problemin önemli ölçüde çözüleceğini belirtti. Öte yandan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye sert çıktı. ‘Hızlarını alamayıp milli iradenin tecelligahı olan Meclisi, burada görev yapan Milletvekillerimizi hırsız olarak itham edecek kadar ileri gidiyorlar diyen Erdoğan, ‘Sende hırsızsın o zaman. Benim Milletvekili arkadaşlarımı hırsızlık ile itham eden bu İnce’ye dava açın.’ dedi.

‘HAMDOLSUN PARAMIZ VAR’

Konuşmasına devam eden Erdoğan, ‘Sayın İnce sen Konya’yı bilir misin? Bay Kemal bilir mi? Parayı nereden bulacaksınız diyorlar. Hamdolsun paramız var. Konya’da son 16 yılda tam 46 Katrilyon yatırım yaptık. Gör İnce ve bay Kemal gör. Seçim beyannamesini parti genel başkanı arıyor. Sen aday olsaydın o zaman. Ne diyor, ‘Gel bakalım Muharrem gel diyor’ bunların durumu rezalet.’ ifadelerinde bulundu. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan geride bıraktığımız günlerde CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye Pensilvanya iddialarından dolayı tazminat davası açmıştı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce CHP Dava Konya 24 Haziran