Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kritik Menbiç Açıklaması!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk askerinin Menbiç'e girdiğini doğrulayarak, 'Şu anda devriye gezmeye başlandı.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk askerinin Menbiç’e girdiğini doğrulayarak, ‘Şu anda devriye gezmeye başlandı.’ dedi.

Türk askerinin Menbiç’in dış mahallelerine giriş yaptığı açıklamalarının ardından gözler hükümetten gelecek açıklamaya çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Samsun mitinginde konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak Türk askerinin Menbiç’e girdiğini doğruladı ve ‘Şu anda Menbiç’te devriye gezmeye başlandı.’ dedi. 

TÜRKİYE VE ABD ANLAŞMASI SONUÇ VERDİ

Son olarak Türkiye ve ABD arasında gerçekleşen Menbiç görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlandığı aktarılmıştı. Bu görüşmeler sonucunda varılan anlaşmalar sonunda sonuç verdi ve Türk ve Amerikan askerlerinin Menbiç kırsalında devriye gezmeye başladığı aktarıldı.

‘BİZ ŞU ANDA MİLLETİMİZİN BEKA DAVASINDA BİR MÜCADELE SÜRDÜRÜYORUZ’

AK Parti Samsun mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Biz şu anda milletimizin beka davasında bir mücadele sürdürüyoruz.’ dedi. 24 Haziran sonrasında Afrin’i geri almaktan söz eden alçaklara o günleri göstermeyeceğiz diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘ Şu anda biz öyle bir mücadele veriyoruz ki, ben asil milletime sesleniyorum. CHP’ye gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum. HDP’ye de sesleniyorum, Saadet’e gönül verenlere de sesleniyorum. Sözde İYİ Partililere de sesleniyorum. Gelin lütfen dikkatli olalım. Bu beka davasındaki mücadelemizde sizin lider kadrolarınızın bir derdi yok. Ama bizim derdimiz var. Er veya geç bu mücadeleyi biz kazanacağız. Ve biz kimseden icazet alarak bu yolda yürümüyoruz.’ dedi.

 

Son dakika Samsun Erdoğan Menbiç TSK Açıklama ABD