Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Saldırıyla İlgili İlk Açıklama

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesi sırasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı hakkında, "Çubuk'ta bir şehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay meydana gelmiştir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik protestolar şiddet eylemine dönüşmüştür. Olay tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Şiddeti asla tasvip edemeyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesi sırasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak düzenlenen saldırı hakkında Twitter hesabından açıklama yaptı. Hakkari'de hain saldırıda şehit olan 4 askerin toprağa verildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 
"Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Bu vatan onların bize bıraktığı kutsal bir emanettir. Ne yazık ki dün Çubuk'ta bir şehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay meydana gelmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik protestolar şiddet eylemine dönüşmüştür. Olay tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Şiddeti asla tasvip edemeyiz. Şiddetin ve  terörün her türüne karşıyız. Kimsenin Türkiye'nin huzur iklimine zarar vermesine  müsaade etmeyiz." ifadelerini kullandı. 

son dakika cumhurbaşkanı erdoğan kılıçdaroğluna saldırı son dakika haberi