Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e Tepki: Nükleer Silahım Var Diye Hava Atma!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da gerçekleştirdiği konuşmasında, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya tepki gösterdi. Erdoğan, ' Ey Netanyahu sen çok zayıfsın, çok garipsin. Bir defa kendine çeki düzen ver. Nükleer silahım var diye hava atma.' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da gerçekleştirdiği konuşmasında, İsrail Başbakanı Netanyahu’ya tepki gösterdi. Erdoğan, ‘ Ey Netanyahu sen çok zayıfsın, çok garipsin. Bir defa kendine çeki düzen ver. Nükleer silahım var diye hava atma.’ dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana İl Kongresi öncesinde halka seslendi. 

‘TÜRKİYE’YE SATAŞMASINLAR’

Afrin’le ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, Afrin’de etkisiz hale getirilen terörist sayısının 3 bin 348 olduğunu söyledi. Afrin konusunda bazılarının ragatsız olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Türkiye’ye sataşmasınlar’ dedi.

‘ZALİMLER HİÇBİR ZAMAN CESUR OLMAZ’ 

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Afrin’de Türk askerinin mazlumlara zulüm ettiğini söylediğini belirten Erdoğan, ‘Dünyada İsrail ordusunun ne kadar zalim olduğunu benim anlatmama gerek yok.’ diyerek İsrail ordusunun yalnızca mazlumlara karşı cesur olduğunu ancak mazlumlar dışında korkak ürkek olduğunu söyledi. 

‘SENİN DÜNYADA SEVENİN YOK’

Netanyahu’ya sert ifadelerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Ey Netanyahu sen çok garipsin, zayıfsın. Bir defa kendine çeki düzen ver. Biz teröristlerle uğraşıyoruz ama senin derdin teröristler değil, sen terör devletisin.’ dedi. İsrail ordusunun Kudüs’te yaptığı zulümlerin ortada açıkça yer aldığını söyleyen Erdoğan, ‘Senin dünyada sevenin yok sevenin. İşte BM’de aldığın cevap ortada. Yani benim nükleer silahım var diye hava atma.’ ifadelerinde bulundu.

 

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğa Netanyahu İsrail Açıklama Kudüs