Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'a Geçmiş Olsun Telefonu! Deniz Baykal'ın Sağlık Durumunda Son Gelişmeler

TAKİP ET

Geride bıraktığımız aylarda yüksek ateş sonucunda Ankara'da acilen hastaneye kaldırılan ve burada yoğun bakım ünitesine alınan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın tedavisi Almanya'da devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Baykal'a geçmiş olsun telefonu geldi. İşte Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili son gelişmeler…

Geride bıraktığımız aylarda yüksek ateş sonucunda Ankara’da acilen hastaneye kaldırılan ve burada yoğun bakım ünitesine alınan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın tedavisi Almanya’da devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Baykal’a geçmiş olsun telefonu geldi. İşte Deniz Baykal’ın sağlık durumu ile ilgili son gelişmeler…

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, geride bıraktığımız aylarda yüksek ateş sonucunda Ankara’da hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım ünitesine alınan Baykal’ın beynine giden damarlarda pıhtı oluşmuş ve 3 ameliyat geçirmişti. Yoğun ve sıkı bir tedavi süreci ardından doktorundan sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

AYAKTA DURABİLDİĞİ BELİRTİLMİŞTİ

Ankara İbn-i Sina Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde bir süre tedavi altında tutulan Deniz Baykal’ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve yardımla ayakta durabildiği, birçok hayati fonksiyonunun da daha iyi duruma geldiği belirtilmişti. Baykal’ın Ankara’daki hastanede devam eden tedavisi sonrasında yine doktorundan gelen açıklamada, tedavi sürecinin Almanya’da devam edeceği ve bu kararın Deniz Bakal’ın ailesinin de isteğiyle alındığı belirtildi. Baykal’ın Almanya’daki tedavisi yaklaşık 2 ay sürecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini sunduğu ve Almanya’daki tedavi süreci ile ilgili detaylı bilgi aldığı öğrenildi. Diğer yandan Başbakan Binali Yıldırım’ın da tedavisi devam eden Deniz Baykal’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Deniz Baykal Deniz Baykalın sağlık durumu Tedavi Geçmiş olsun telefonu