Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BBP'ye Ziyaret! AK Parti ve BBP Ortak Miting Mi Yapacak?

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'ye ziyarette bulundu. Cumhur İttifakı'na son katılan parti olan BBP'yi ziyaret eden Erdoğan, 'Ortak miting mi yapılacak?' sorusuna yanıt verdi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’ye ziyarette bulundu. Cumhur İttifakı’na son katılan parti olan BBP’yi ziyaret eden Erdoğan, ‘Ortak miting mi yapılacak?’ sorusuna yanıt verdi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Recep tayip Erdoğan, Cumhur İttifakı’na dahil olan BBP’ye ziyarette bulundu. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi ziyaret eden Erdoğan, iki partinin ortak miting yapıp yapmayacağı sorusuna da yanıt verdi. 

‘ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE NE YAPABİLİRİZ ONU KONUŞTUK’

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme sonrasında soruları yanıtladı. Destici’yi ziyaret ettiğini söyleyen Erdoğan, ‘Önümüzdeki süreçte ne yapabiliriz onu konuştuk. Zaman zaman ben ve arkadaşlarım bu çalışmaları, görüşmeleri yapacağız.’ dedi.

BBP VE AK PARTİ ORTAK MİTİNG YAPACAK MI?

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti ve BBP’nin ortak miting yapıp yapmayacağına ilişkin sorulara, ‘Şu anda gündemimizde yok ama bir program, planlama ile kampanyayı sürdüreceğiz.’ dedi.

MUSTAFA DESTİCİ’DE AÇIKLAMA YAPTI

Görüşmenin ardından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den de açıklama geldi. Destici, ‘Cumhur İttifakı’nın bir Cumhurbaşkanı adayı var o da Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır.’ dedi. Tüm gözlerin Türkiye’de yapılacak olan seçimlere çevrildiğini söyleyen Destici, mazlum milletlerin de Cumhur İttifakı için dua ettiklerini bildiğini söyledi. Öte yandan yapılan açıklamaların ardından BBP’li yetkililerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alkışlarla uğurladıkları görüldü.

 

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan Mustafa Destici Cumhur İttifakı Ziyaret BBP AK Parti