Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye Manidar Çıkış: Osmanlı Tokadı Yemedikleri Çok Belli

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'den gelen bazı açıklamalar sonrasında ABD'ye sert bir dille karşılık verdi. 'Bizi vururlarsa karşılık veririz' diyen ABD'ye seslenen Erdoğan, 'Hiç Osmanlı tokadı yemedikleri çok açık' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’den gelen bazı açıklamalar sonrasında ABD’ye sert bir dille karşılık verdi. ‘Bizi vururlarsa karşılık veririz’ diyen ABD’ye seslenen Erdoğan, ‘Hiç Osmanlı tokadı yemedikleri çok açık’ dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi AK Parti Grup Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’ye yönelik yaptığı açıklamalarla yine gündemi ele aldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, ‘ABD’nin hiç Osmanlı tokadı yemediği çok açık’ dedi.

‘BİZDEN TERÖRİSTLERE TESLİM OLMAMIZI İSTİYORLAR’

Afrin operasyonuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki operasyon yazın başlamış olsaydı tahkimatların birer kaleye dönüşmüş olacağını belirtti. Ortada olan her şeye rağmen tüm hazırlıkların Türkiye’ye yönelik olmadığını söyleyenlere diyecek bir söz olmadığını belirten Erdoğan, Türkiye’den teröristlere teslim olunması isteniyor dedi. 

‘NATO EŞİTTİR ABD DEĞİLDİR’

Sözlerine, ‘NATO eşittir ABD değildir’ diyerek devam eden Erdoğan, NATO’nun iç hukukuna herkesin uyması gerektiğini söyledi. YPG ve PYD’nin terör örgütü olmadığını söyleyen ABD’ye sert sözlerle yüklenen Erdoğan, NATO hukukuna göre, bir NATO mensubunun saldırıya uğrayan bir ülkenin yanında olmak gerektiğini vurguladı.

‘HİÇ OSMANLI TOKADI YEMEMİŞLER’

ABD’nin ‘Bizi vururlarsa sert karşılık veririz’ sözlerine sert bir şekilde cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Hiç Osmanlı tokadı yememiş oldukları çok açıktır’ dedi. Amerika halkına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika bütçesinden terör örgütlerine çıkan bu paraların Amerika halkının cebinden çıktığını söyleyerek uyarılarda bulundu.

 

Dünya haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Osmanlı tokadı Afrin AK Parti TBMM Toplantı