Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sırbistan'da Sevgi Seli! Sokaklar Doldu, FETÖ Yuhalandı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sırbistan ziyaretinde oldukça büyük bir ilgi vardı. Sancak bölgesi Novi Pazar şehrinde halka hitap eden Erdoğan, yaptığı konuşmada FETÖ'ye değinince binlerce kişi FETÖ'yü yuhalamaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sırbistan ziyaretinde oldukça büyük bir ilgi vardı. Sancak bölgesi Novi Pazar şehrinde halka hitap eden Erdoğan, yaptığı konuşmada FETÖ’ye değinince binlerce kişi FETÖ’yü yuhalamaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sırbistan’a yaptığı ziyarette Sancak bölgesi Novi Pazar şehri ziyaretinde yoğun sevgiyle karşılandı. Sokaklar ve caddeler dolup taşarken Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ ile ilgili açıklamalarda bulunurken kalabalıktan yuhalama sesleri yükseldi.

ŞEHRİN SOKAKLARI DOLDU TAŞTI

Novi Pazarına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek için gelen binlerce insan sokakları dolup taşırdı. Yaklaşık 7 yıl sonra Novi Pazarına yeniden ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgeye adım atar atmaz adeta bayram havası yaşattı. Boşnakların yoğun yaşadığı bölgede binlerce kişi Erdoğan’ı coşkulu bir şekilde karşılarken ellerindeki pankartlarda ‘Türkiye, Novi Pazar’a Hoşgeldiniz’ yazılı pankartlar açıldığı görüldü. Ellerinde Türk bayrakları taşıyan vatandaşların bazılarının Erdoğan'ı görebilmek için pencerelere ve yüksek yerlere çıktığı da görüldü. 

FETÖ’YÜ LANETLEDİ KALABALIKTAN YUHALAMA GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halka hitap ettiği konuşmada 15 Temmuz gecesine değinmesi ile yoğun kalabalık FETÖ’yü yuhalamaya başladı. Erdoğan, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Vucic’in verdiği desteği unutmadığını ve Vucic’in FETÖ ile nasıl mücadele ettiğini bildiğini belirterek FETÖ’yü hem Türkiye’den hem de Balkanlardan söküp atacaklarının da üstüne basarak ifadelerine devam etti. 

 

Sırbistan Cumhurbaşkanı erdoğan yoğun sevgi Novi Pazar FETÖ yuhalama Vucic