Cumhurbaşkanı Erdoğan Uyardı: Gereği Yapılacak

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamada döviz kurlarındaki hareketlilik sonrası stok yapanlara yönelik ciddi uyarılarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında, 'Tespit edersek kimse kusura bakmasın, gereğini yaparız" ifadelerini kullandı.

Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Almanya ziyareti sırasında Merkel ile basın toplantısında yaşanan olay hakkında açıklama yaparak, “Şansölye ile basın toplantımızı provoke etmek isteyen bir terbiyesiz, ahlaksız çıktı. Paketleyip dışarı attılar. Alman da değilmiş sözde Türkmüş.” dedi.

STOKÇULARI UYARDI

Türkiye ekonomisinde döviz kurlarında yaşanan hareketliliğin yaşattığı sarsıntının yavaş yavaş geri kaldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu dalgalanma dönemini yavaş yavaş geride bırakıyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan açıklamasının devamında, "Sabırlı olacaksınız, ancak stoklara ve stokçulara da fırsat vermeyeceksiniz. Eğer stokçular belirlenirse kimse kusura bakmasın biz de gereğini devletin, yasaların bize yüklediği görev sebebiyle adımımızı atar gereğini yaparız" dedi.

 

son dakika haber cumhurbaşkanı erdoğan stokçular uyarı