Cumhurbaşkanı Erdoğan Stadyumlar İçin Alarm Verdi! 'Talimatı Verdim Statların Adı Değişiyor'!

TAKİP ET

Önder İmam Hatipliler Derneği Gençlik Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda çıkan öğrencilerin zorla imam hatiplere kaydedilmek istendiği haberlerinin yalan olduğunu söyleyen Erdoğan aynı zamanda stadyumlarla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın stadyumlarla ilgili yaptığı önemli açıklama.

Önder İmam Hatipliler Derneği Gençlik Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda çıkan öğrencilerin zorla imam hatiplere kaydedilmek istendiği haberlerinin yalan olduğunu söyleyen Erdoğan aynı zamanda stadyumlarla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan’ın stadyumlarla ilgili yaptığı önemli açıklama.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Önder İmam Hatip Derneği Gençli Buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Birçok konuda açıklama yapan Erdoğan stadyumların sonunda bulunan ‘Arena’ adının kaldırılması gerektiğini bildirdi.
İlk olarak konuşmasına kapatılan İmam Hatip Okullarını yeniden açan Adnan Menderes’e rahmet dileyerek başlayan Erdoğan, Mahmut Celaleddin Ökten Hoca’yı da unutmayarak yad etti. Bugünlere kadar kolay gelinmediğinin altını çizen Erdoğan çok eza ve cefa çektik ifadelerini kullandı. Eskiden başörtülü kişilerin kapılardan çevrildiğini hatırlatan Erdoğan şimdi ise isteyenin istediği okulda okuyabildiğini belirtti.

Hiçbir kazanımımız bize altın tepside sunulmadı diyen Erdoğan 4 çocuğunun da İmam Hatip mezunu olduğunu ve onlarında çok zorlu yollardan geçtiğini belirtti. Bu okulların tarihi milletimizin son bir asırda yaşadıklarının özeti gibi diyen Erdoğan sağda solda çıkan öğrencilerin zoraki şekilde İmam Hatiplere kaydedildiği ve okulların İmam Hatip okuluna dönüştürüldüğü haberlerinin yalan olduğunu belirtti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında statlarla ilgili de konuştu. Statlar için talimat verdiğini ve Arena adının değiştirileceğini belirten Erdoğan, Arenanın adını statlardan kaldıracaklarını bunun için gerekli talimatı verdiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan statların değişikliği ile ilgili açıklamasında ‘Açın arenanın ne anlama geldiğine bakın’ şeklinde ifadelerde bulundu. 

 

statların adı değişiyor cumhurbaşkanı erdoğandan talimat arena ismi kaldırılıyor cumhurbaşkanı erdoğan açıklama stadyum