Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehitler Köprüsü Üzerinde Tur Attı

TAKİP ET

15 Temmuz'un yıldönümü sebebiyle akşam Şehitler köprüsü üzerinde yapılacak olan etkinlikler için İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan köprü üzerinde helikopterle tur atarak inceleme yaptı.

15 Temmuz’un yıldönümü sebebiyle akşam Şehitler köprüsü üzerinde yapılacak olan etkinlikler için İstanbul’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan köprü üzerinde helikopterle tur atarak inceleme yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akşam yapılacak olan 15 Temmuz etkinlikleri için Ankara’dan İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanına iniş yaptıktan sonra buradan helikopter ile ayrılan Erdoğan, etkinliklerin gerçekleştirileceği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Üzerinde helikopter ile bir süre uçuş yaparak incelemelerde bulundu. 

KÖPRÜDEN SONRA KONUTUNA GEÇTİ

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde uçuş yaparak incelemelerde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, buradan sonra Kısıklı’da bulunan konutuna geçti. Bu esnada akşamki etkinlikler için köprüye girişlerin başladığı görüldü. Ellerine Türk Bayraklarını alan bir grubun koşarak Şehitler Köprüsüne giriş yaptığı görüldü. Bazı katılımcıların ellerinde ise temsili idam ipi getirdikleri dikkat çekti. 

 

cumhurbaşkanı erdoğan şehitler köprüsü köprü uçuş helikopter köprü üzerinde tur etkinlik