Cumhurbaşkanı Erdoğan Partisinin İl Kongresinde Konuşuyor! "2019 Yılı Seçimleri Aşmamız Gereken Yeni Bir İmtihan"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Düzce İl Kongresinde gündeme dair çok özel açıklamalarda bulunuyor. İşte Erdoğan'ın açıklamaları ve detayları…

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Düzce İl Kongresinde gündeme dair çok özel açıklamalarda bulunuyor. İşte Erdoğan’ın açıklamaları ve detayları…

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Düzce İl Kongresinde açıklamalarda bulunuyor. Gündeme dair çok özel açıklamalarda bulunan Erdoğan, 2019 seçimlerine de dikkat çekti. 2019’un aşılması gereken çok önemli bir imtihan olduğunu ve bu imtihana tam bir seferberlik ruhu ile hazırlanmak zorunda olduklarını belirtti. 

15 TEMMUZ DÜZCE ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

15 Temmuz hain darbe gecesinde Gölbaşı Özel Harekat Merkezine düzenlenen alçak saldırıda şehit olan Düzce’li Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ı ve tüm şehitleri anmayı unutmayan Erdoğan, Şehitlere Allahtan rahmet gazilere sağlık ve afiyet dileklerinde bulundu. 

KILIÇDAROĞLU’NA ELEŞTİRİ

15 Temmuz hain darbe gecesinde tüm milletin demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara çıktığını yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, o gece birilerinin adresi şaşırdığını söyleyerek üstü kapalı şekilde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun ‘Cumhurbaşkanı bana da haber verse gelirdim’ sözlerini hatırlatan Erdoğan, ‘Biz çağrımızı milletimize yaptık, milletimizde yürüdü’ diyerek Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz gecesindeki tutumunu bir kez daha eleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun darbe gecesindeki tutumunu bir kez daha ele alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Demek ki bu beyefendi milletin ferdi değil’ ifadelerinde bulundu. 

 

Düzce Düzce haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kongresi Açıklama Kılıçdaroğlu 2019 Seçimleri