Cumhurbaşkanı Erdoğan Onu Gördü, Aracını Durdurarak Yanına Gitti!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğle saatleri itibariyle Kısıklı'daki evinden çıktı ve Beylerbeyi Sarayı'na gitmek üzere yola koyuldu. Bu sıralarda yolda kendisini bekleyen Aysel Karakuş'u gören Erdoğan, konvoyunu durdurarak konuşmak için Karakuş'u yanına çağırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğle saatleri itibariyle Kısıklı’daki evinden çıktı ve Beylerbeyi Sarayı’na gitmek üzere yola koyuldu. Bu sıralarda yolda kendisini bekleyen Aysel Karakuş’u gören Erdoğan, konvoyunu durdurarak konuşmak için Karakuş’u yanına çağırdı.

‘ÇOK ŞÜKÜR CUMHURBAŞKANI DUYDU SESİMİ’

Yola çıkmadan önce Karakuş’u gören Erdoğan, burada acılı anne ile yaptığı konuşma sonrasında Beylerbeyi ofisine geçti. Erdoğan’ın konvoyu yeniden hareket ettiği sıralarda Karakuş ellerini açarak, ‘Çok şükür Cumhurbaşkanı sesimi duydu.’ dedi.

‘BENİM ÇOCUĞUMU FAİLİ MEÇHUL BIRAKMAYIN’

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı konuşmayı anlatan Aysel Karakuş, 2008 yılında 17 yaşındaki lise öğrencisi oğlu Güven Karakuş’un darp edilerek öldürüldüğünü söylediğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çocuğunun cinayetini faili meçhul bırakmamalarını istediğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise derdini dinlediği acılı anneye ‘Bu olaya el atacağım, anneciğim sen sabırlı ol.’ dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aysel Karakuş Kısıklı