Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeyi Canlı Yayında Verdi: "Ocak Ayında Öğrenciler 500 TL Almaya Başlayacak"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜGVA genel merkezinin açılışında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada ocak ayından itibaren lisans öğrencilerine 500 TL burs verileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında gençliğin çok daha güçlü çok ve çok daha müreffeh bir Türkiye'nin garantisi olduğunu belirterek, "Gençliğini ihmal eden, geleceğini de tehlikeye atıyor demektir. Öyle ki gençliğine değer vermeyen, gençlerine ihtimam göstermeyen bir devletin ayakta kalması mümkün değildir."  ifadelerini kullandı. 

AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Eyüp Sultan'da bulunan Türkiye Gençlik Vakfı genel merkezinin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada binanın Türkiye millet ve gençler için hayırlara vesile olmasını diledi. Hem müştemilatın hem de mimarisi ile TÜGVA Genel Merkezi'nin Vakfı'nın ise ona yakışır bir yer olduğunu belirten Erdoğan, TÜGVA Genel Merkez binasının amacıyla gençlere hizmet olan diğer vakıflar ve dernekler için de bir model teşkil edeceğine inandığını söyledi. 

LİSANS ÖĞRENCİLERİNE 500 TL BURS

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı açılış konuşmasında öğrencilere Bir de Müjde verdi.  TÜGVA Vakfı tarafından ocak ayından itibaren lisans öğrencilerine 500 TL burs verileceği açıklandı.

 

cumhurbaşkanı erdoğan son dakika burs TÜGVA