Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küçük esnafımızın prim gün sayısını 7 bin 200'e indiriyoruz

TAKİP ET

Kayseri mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, küçük esnafa müjdede bulundu. Erdoğan, "Küçük esnaflara da bir müjde vermek istiyorum. Prim ödeme gün sayısını SSK'lılarla eşitleyerek 7200 güne indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnaf faydalanacak." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde halka seslendi. Alandaki kalabalığa konuşan Erdoğan, "Havalimanından buraya gelene kadar hariç; resmi rakam şu anda bu meydan rekor kırdı, 135 bin kişi burada. Bay bay Kemal, Kayseri ne diyor?" şeklinde konuştu.

"1 MİLYON KÜÇÜK ESNAF YARARLANACAK"

Küçük esnafa yönelik bir müjdesini açıklayan Cumhurbaşkanı, "Küçük esnaflara da bir müjde vermek istiyorum. Prim ödeme gün sayısını SSK'lılarla eşitleyerek 7200 güne indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnaf faydalanacak." dedi.

Erdoğan, konuşmasının devamında, "Yola çıkarken ilk mitingimizi yine Kayseri'de yapmıştık. Kayseri ile yol arkadaşlığımız farklı. 6 Şubat depremlerini ve artçı sarsıntıları yakından hisseden Kayseri'ye geçmiş olsun diliyorum. Depremzedelerin en çok göç ettiği illerin başından Kayseri geliyor. Kayserililere teşekkür ediyorum. Kayseri 50 bin depremzede kardeşimize ev sahipliği yaptı. Kahramanmaraş'ın kardeş şehir olan Kayseri, Maraş'ın yanında oldu.” ifadelerini kullandı.

Kayseri Cumhurbaşkanı Erdoğan