Cumhurbaşkanı Erdoğan Konuşuyor! Abdullah Gül Yorumu Geldi, 5 Mayıs'a Dikkat Çekti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günlerin en çok konuşulan ismi olan Abdullah Gül ile ilgili üstü kapalı yorumda bulundu. Erdoğan, '5 Mayıs'ta meydana kimlerin çıkacağı belli olacak. Bizde çıkanları göreceğiz. Yolumuza devam edeceğiz.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günlerin en çok konuşulan ismi olan Abdullah Gül ile ilgili üstü kapalı yorumda bulundu. Erdoğan, ‘5 Mayıs’ta meydana kimlerin çıkacağı belli olacak. Bizde çıkanları göreceğiz. Yolumuza devam edeceğiz.’ dedi.

Türkiye erken seçim maratonuna girerken siyasi partilerinde ana gündem maddesi erken seçim oldu. Ankara’da her gün hareketli geçerken son olarak Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’nun gizli bir görüşme gerçekleştirdiği iddiaları kulisleri çalkalamaya başlamıştı. Abdullah Gül’ün erken seçim için tutumunun ne olacağı herkes tarafından merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Erdoğan’da yaptığı açıklamalarda üstü kapalı bu konulara değindi.

‘5 MAYIS’TA GÖRECEĞİZ’

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasında yine en sıcak konu erken seçim oldu. Erdoğan, ‘5 Mayıs’ta meydana kimlerin çıkacağı belli olacak. Bizde çıkanları göreceğiz. Yolumuza devam edeceğiz.’ ifadelerinde bulundu.

Ayrıntılar Geliyor...

 

Son dakika Türkiye Erken seçim Abdullah Gül Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama