Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da! Katar Emiri'nden Resmi Törenle Karşılama

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar'a gerçekleştirdiği ziyaretinde Katar Emiri El Sani tarafından resmi törenle ve yerel kıyafetlerle oldukça samimi şekilde karşılandı. Başkent Doha'ya yapılan ziyarette Erdoğan ve Şeyh Temim'in baş başa özel toplantı gerçekleştirmeye başladıkları öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar’a gerçekleştirdiği ziyaretinde Katar Emiri El Sani tarafından resmi törenle ve yerel kıyafetlerle oldukça samimi şekilde karşılandı.  Başkent Doha’ya yapılan ziyarette Erdoğan ve Şeyh Temim’in baş başa özel toplantı gerçekleştirmeye başladıkları öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’ın başkenti Doha’ya kritik bir ziyarette bulundu. Başkent Doha’da oldukça samimi karşılanan Erdoğan, Katar Emiri El Sani tarafından yerel kıyafetler ve resmi bir törenle karşılandı.

MİLLİ MARŞLAR ÇALINDI

Katar Emiri El Sani tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katar Emirlik Divanı’nda yapılan karşılama töreni ile oldukça samimi görüntüler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri kendilerine ayrılan yeri aldıktan hemen sonra her iki ülkenin de milli marşı çalındığı görüldü.

BAŞBAŞA ÖZEL OLARAK GÖRÜŞME BAŞLADI

Törenin hemen ardından baş başa özel bir görüşmeye geçen Erdoğan ve Şeyh Temim’in görüşmeleri devam ediyor. Erdoğan ve Şeyh Temim’in görüşmelerinin hemen ardından Türkiye-Katar 3. Yüksek Stratejik Komite Toplantısına geçileceği bilgisi de verildi. 

 

Katar Başkent Doha Katar Emiri Görüşme Tören El Sani Şeyh Temim