Cumhurbaşkanı Erdoğan Kaşıkçı Cinayetindeki O Şok Detayı İlk Kez Açıkladı!

TAKİP ET

Yargı konferansına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cemal Kaşıkçı cinayetini yeniden gündeme getirerek ses kayıtları hakkında şok bir açıklamada bulundu.

Yargı konferansına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında ortaya çıkan ses kayıtları için ilk kez bazı açıklamalarda bulundu. Şimdiye kadar hiç dile getirilmeyen bir durum gündeme gelmişken Cumhurbaşkanı 'Cemal Kaşıkçı ölümü hakkında ses kayıtlarını dinledim. O ses kayıtlarında prens Selman'ın en yakınları olduğunu anladık' ifadelerini kullandı. 

Yargı Konferansında bir süredir gündeme gelen Cemal Kaşıkçı cinayeti yeniden gündeme taşınmış oldu. Cinayete dair ortaya çıkan ses kayıtları kamuoyu ile paylaşılmamıştı. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ses kayıtlarını baştan sona dinlediğini çok vahşice bir ölüm olduğunu anladığını dile getirmişti. Katıldığı konferans sırasında ses kayıtlarında dikkat çeken ve cinayetin çözümünü kolaylaştıracak bir ayrıntıyı ilk kez dile getirdi. 

SES KAYITLARINDA PRENS SELMAN'IN EN YAKINLARI VARMIŞ

Gerçekleştirilen saldırının asıl amacının müslümanlar arasında bir kargaşanın çıkarılması ve hayat damarlarını kurutmak olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı cinayetin çözülmesi ve cesedin er ya da geç bulunması için her türlü çalışmanın sonuna kadar yapılacağını dile getirdi. 

Ses kayıtlarını dikkatli bir şekilde dinledikten ve analizini yaptıktan sonra bu cinayetin işlendiği sırada Prens Selman'ın en yakınındaki isimlerinde orada olduğunu söyleyerek sürecin değişmesinde son derece önemli bir adım attı. Sorumluların yakalanıp cezalandırılması ve uzayan sürecin tamamen sonlandırılması için gerekli adımları atmak üzere Batı dünyasının da susmaması gerektiğini belirtti. Konunun takipçisi olacağını anlattı. 

prens selman kaçıkçı cinayeti ses kaydı