Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere'de! Türkler Ellerinde Bayraklarıyla Sokağa Döküldü

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere'ye yaptığı ziyarette büyük bir sevgi seliyle karşılaştı. Ziyaret boyunca konaklayacağı otele giriş yapmak üzereyken ellerinde bayraklarla otel önüne akın eden Türk vatandaşlar Erdoğan'a büyük ilgi gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere’ye yaptığı ziyarette büyük bir sevgi seliyle karşılaştı. Ziyaret boyunca konaklayacağı otele giriş yapmak üzereyken ellerinde bayraklarla otel önüne akın eden Türk vatandaşlar Erdoğan’a büyük ilgi gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere ziyaretinde büyük bir coşku ve sevgiyle karşılandı. Ziyaret boyunca konaklayacağı otele gidişi esnasında Türk vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılaşan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile vatandaşların yanına giderek herkesi selamladı.

‘TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR’

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın yanlarına gitmesiyle kalabalıktan ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ ve ‘İşte ordu, işte komutan’, ‘Türkiye seninle gurur duyuyor’ tezahüratları yükselmeye başladı. 

İNGİLİZ POLİSİNDEN GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

İngiliz polisi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti için geniş güvenlik önlemleri aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamaya gelen kalabalık arasında Cezayir vatandaşı Lahlu Muhammed’de yer aldı.  Muhammed’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına yaklaşarak elini sıktığı ve ‘Allah seni korusun’ dediği öğrenildi. Kalabalıkla buluşan Erdoğan’ın çocuklarla da fotoğraf çektirdiği görüldü. 

İNGİLTERE ZİYARETİ ÖNCESİ AD AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere ziyaretinden hemen önce MHP Lideri Devlet Bahçali'nin af çıkışını değerlendirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin af çıkışıyla ilgili değerlendirme yapan Erdoğan, affın şu anda gündemlerinde olmadığını bunun yalnızca Devlet Bahçeli'nin bir görüşü olduğunu söylemişti. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere Türk vatandaşlar Ziyaret