Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Kez Açıkladı! Kılıçdaroğlu 15 Temmuz Gecesi Neredeydi?

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Konya'da halka hitap etti. Konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ile ilgili önemli bir bilgiyi ilk kez paylaşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun darbe gecesinde darbecilerin açtığı yoldan Bakırköy'e gittiğini ve orada neticeyi beklediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Konya’da halka hitap etti. Konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ile ilgili önemli bir bilgiyi ilk kez paylaşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun darbe gecesinde darbecilerin açtığı yoldan Bakırköy’e gittiğini ve orada neticeyi beklediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Konyalılara hitap etti. Erdoğan burada yaptığı konuşmasında 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi hakkında da bir bilgiyi ilk kez paylaştı. 

‘KILIÇDAROĞLU DARBECİLERİN AÇTIĞI YOLDAN BAKIRKÖY’E GİTTİ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz hain darbe gecesinde Bakırköy’e gittiğini ve burada kahve içerek darbe sürecini takip ettiğini söyledi. Erdoğan, 15 Temmuz’da on binlerce insanın havalimanına akın ettiğini ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adamının darbe gecesi sokağa inen tanklardaki subaylarla konuştuğunu ve bu konuşma sonrasında tankların çekildiğini Kılıçdaroğlu’nun açılan yoldan Bakırköy Belediyesi’ne giderek kahve yudumlayarak televizyon karşısından darbe sürecini takip ettiğini söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya Açıklama 15 Temmuz darbe girşimi Darbe gecesi Kemal Kılıçdaroğlu Neredeydi CHP Darbeci subaylar Bakırköy