Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Fatih Portakal Arasında Sular Durulmuyor

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haber sunucusu Fatih Portakal için 'ahlaksız' demişti. Bunun üzerine Fatih Portakal açıklamalara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Fatih Portakal ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında sular bir türlü durulmuyor. Ünlü haber sunucusu Fatih Portakal bir süre önce canlı yayında zamlara karşı halkın tepki göstermesini ve dışarı çıkmasını sağlayacak olan bazı ifadelerde bulunmuştu. Fatih Portakal vatandaşlara bu süreçte 'Hanginiz yapılan zamlara karşı tepkisini gösterebildi. Hanginiz sokağa çıktı? hanginizin bir şeyler yapmaya cesareti var' ifadelerini kullanmıştı. 

Bu açıklamaların ardından Fatih Portakal hakkında pek çok ilden suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. Pek çok siyasi isim ünlü haber sunucusuna tepki göstermiş, halkı sokağa dökmenin son derece yanlış olacağı ifade edilmişti. Fatih Portakal'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katıldığı bir açılış töreninde son derece sert sözlerle yüklendi. 

ERDOĞAN, FATİH PORTAKAL İÇİN 'AHLAKSIZ' DEDİ

Erdoğan katıldığı açılış töreninde gündemi değerlendirirken Fatih Portakal için 'terbiyesiz, ahlaksız' ifadelerini kullandı. Açıklamalarında 'televizyon ekranlarında kendini bilmez, haddini bilmez, edepsiz birisi halkı sokağa çıkmaya davet ediyor. Sen kimsin ve bu nasıl bir ahlaksızlıktır. Terbiyesiz' demişti. 

Fatih Portakal bu açıklamaların ardından durumu değerlendirirken cevap verdi. Sosyal medya hesabında yapmış olduğu açıklamalarda 'Keşke Gezi Parkına katılanların başları kesilseydi diyenler içinde bir şeyler söylenseydi. Ahlaksız ve edepsiz demeseydi iyiydi' diyerek savunma yaptı. Ortaya çıkan tartışmanın etkilerinin biraz daha devam etmesi bekleniyor. 

fatih portakal cumhurbaşkanı erdoğan polemik