Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gündemimizde Yok" Demişti, Devlet Bahçeli Vazgeçmedi: "Affın Çıkacağına İnanıyorum!"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin af çıkışı sonrasında, 'Bizim böyle bir düşüncemiz yok.' demişti. Erdoğan'ın bu çıkışının ardından Bahçeli bir açıklama daha yaptı ve 'Bu konuda kararlıyız, sözümüzün arkasındayız.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin af çıkışı sonrasında, ‘Bizim böyle bir düşüncemiz yok.’ demişti. Erdoğan’ın bu çıkışının ardından Bahçeli bir açıklama daha yaptı ve ‘Bu konuda kararlıyız, sözümüzün arkasındayız.’ dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yaptığı af çıkışı sonrasında İngiltere ziyareti öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemde böyle bir konu olmadığını bunun Bahçeli’nin görüşü olduğunu dile getirmişti. Erdoğan’ın bu sözlerinin ardından Bahçeli bir açıklama daha yaptı ve bu konuda kararlı olduklarını belirtti.

‘BİZİM BÖYLE BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK’

Bahçeli’nin dün yaptığı af çıkışının ardından gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Bu Sayın Bahçeli’nin kendi görüşüdür. Bizim böyle bir düşüncemiz yok.’ dedi.

‘AFFIN ÇIKACAĞINA İNANIYORUM’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın af yanıtı sonrasında MHP Lideri’nden yeni açıklama geldi. Af konusunda yeni açıklamalarda bulunan MHP Lideri, bu konuda kararlı olduklarını ve sözlerinin arkasında olduklarını belirtti. İnançlarını tekrar tekrar dile getiren Bahçeli, ‘Allah’ın izniyle affın çıkacağını ümit ediyorum.’ dedi.

Ayrıntılar Geliyor...

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Af çıkacak mı Devlet Bahçeli MHP