Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yayının kesilmesine ilişkin ilk açıklama: Yoğun programımdan dolayı ciddi manada üşüttüm

TAKİP ET

Katıldığı bir TV yayınında apart topar canlı yayına ara verildikten 20 dakika sonra ekranlara geri dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yaşanan olay hakkında ilk açıklama geldi.

Yoğun programları sebebiyle üşüttüğünü ifade eden Erdoğan, "Bu yoğun mesai içinde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik bekliyorum." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kanal 7 ve Ülke TV'nin ortak yayınına konuk oldu. Yaklaşık 1,5 saat gecikmeyle saat 23.30'da başlayan yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulunurken yayın aniden kesildi.

REKLAMA GİRİLDİ

O esnada soru sormakta olan Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, rejiye "Reklam" diyerek ayağa kalkmaya çalıştı ve görüntülerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı göstermeden program aniden kesintiye uğradı.

"SİZLERDEN HELALLİK BEKLİYORUM"

20 dakikalık aradan sonra tekrar yayına geri dönen Erdoğan, programda yaşanılanlara ilişkin, "Üzerinize afiyet dün ve bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu çalışmalar sebebiyle ciddi manada üşütmüşüm. Hatta bir ara programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Söz verdik gideceğiz dedik. Bu yoğun mesai içinde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik bekliyorum." ifadelerini kullandı.

cumhurbaşkanı erdoğan yayın