Cumhurbaşkanı Erdoğan Belçika'da Büyük İlgiyle Karşılandı!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO zirvesi için Brüksel'e yolculuğa çıkmadan önce bir basın toplantısı gerçekleştirmişti. Basın toplantısının ardından yola çıkan Erdoğan'ın Brüksel'e iniş yaptığı bilgisi alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Brüksel'de bir grup Türk büyük bir sevgi ve ilgi ile karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO zirvesi için Brüksel’e yolculuğa çıkmadan önce bir basın toplantısı gerçekleştirmişti. Basın toplantısının ardından yola çıkan Erdoğan’ın Brüksel’e iniş yaptığı bilgisi alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Brüksel’de bir grup Türk büyük bir sevgi ve ilgi ile karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO zirvesi için Brüksel’e iniş yaptı. Brüksel’e gelen Erdoğan’ı burada bir grup Türk yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşıladı. Türk grup Erdoğan’ın kalacağı otel önünde toplandı.
Brüksel Belediye Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişinden dolayı herhangi bir toplanmaya izin verilmeyeceğini belirtse de Türkler Erdoğan’ı karşılamak için Steingberger Oteli önünde akşam saatlerinde toplandı ve Erdoğan’ı büyük bir ilgi ile karşıladı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Türkler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişini beklemek için otelin yakınında bulunan Stephanie Meydanı’na geçti. Belçika polisinin yoğun güvenlik önlemi aldığı meydanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi yoğun bir ilgiyle beklendi. Türk vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişini beklerken sık sık Erdoğan lehine de slogan attılar. Brüksel polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemlerini arttırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  gelişi ile Türk grubu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yoğun bir ilgi gösterdi. 

 

cumhurbaşkanı erdoğana brükselde yoğun ilgi brüksel cumhurbaşkanı erdoğan türklerden karşılama NATO zirvesi