Cumhurbaşkanı Erdoğan Ameliyat Olan Kılıçdaroğlu'nu Aradı, CHP'li Vekil Açıklama Yaptı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün idrar yolu rahatsızlığından dolayı ameliyat olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün idrar yolu rahatsızlığından dolayı ameliyat olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Bugün idrar yolu rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yatan ve ameliyat geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ameliyattan çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, rahatsızlık geçiren Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN DA TELEFON GELDİ

Hastaneye yatan ve ameliyat geçiren Kemal Kılıçdaroğlu’na bir telefonda Başbakan Binali Yıldırım’dan geldi. Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP’Lİ VEKİL TEZCAN’DAN AÇIKLAMA

Ameliyat geçiren ve hastaneden taburcu edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son sağlık durumuyla ilgili CHP Milletvekili Bülent Tezcan’dan açıklama geldi. Kılıçdaroğlu’nun hastaneden taburcu olduğunu söyleyen Tezcan, Kılıçdaroğlu’nun evinde istirahat edeceğini belirtti. Kısa bir süre evinde dinlenecek olan Kılıçdaroğlu’nun doktor kontrolü altında olacağını aktaran Tezcan, bu durumun kısa süreceğini ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun tahminen Salı günü kürsüde olacağını aktardı. 

CHP’DEN GÜN İÇİNDE AÇIKLAMA YAPILMIŞTI

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün hastaneye yattığı ve ameliyat geçireceği duyurusu CHP’den yapılan bir açıklamayla kamuoyuna aktarılmıştı. Yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun idrar yollarından yaşadığı sağlık problemi nedeniyle Ankara Acıbadem Hastanesi’nde tedavi altına alındığı ve ameliyat geçireceği belirtilmiş gün içerisinde de taburcu olacağı aktarılmıştı.

 

Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan Erdoğan Binali Yıldırım Ameliyat Telefon Sağlık durumu nasıl Neden ameliyat oldu