Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kongresinde Çok Önemli Mesajlar Verdi!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. Ak Parti Olağan Kongresi'nde konuşmasını yapmak için kürsüye çıktı. Erdoğan konuşmasında,' Hatalarımız ve eksiklerimiz elbette ki olmuştur. Ancak ihanetimiz asla olmamıştır. Bundan sonrada aynı yolda hiç sapmadan devam edeceğiz.' dedi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Olağanüstü kongrede yaptığı açıklamaların detayları.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. Ak Parti Olağan Kongresi’nde konuşmasını yapmak için kürsüye çıktı. Erdoğan konuşmasında,” Hatalarımız ve eksiklerimiz elbette ki olmuştur. Ancak ihanetimiz asla olmamıştır. Bundan sonrada aynı yolda hiç sapmadan devam edeceğiz.” dedi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Olağanüstü kongrede yaptığı açıklamaların detayları.

HAREKETİMİZİN ELDE ETTİĞİ TÜM BAŞARILARDA HANIMLARIN PAYI BÜYÜK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Partisinin 3. Olağanüstü Kongresi’nde önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle salondaki misafirleri selamlayan ve herkese teşekkürlerini ileten Erdoğan daha sonra AK Partide aynı yolda yürüdüğü kişilerin isimlerini sıralayarak ahirete intikal etmiş olanlara rahmet diledi. Erdoğan konuşmasında Türkiye’de ki hanımları değerli bir unsur haline getirmiş bir siyasi parti olduklarını vurgulayarak salonda bulunan hanımlara seslendi. Erdoğan, hanımlarla siyasette beraber yol yürümekten memnun olduğunu belirtti. Aynı zamanda gençlere de seslenen Erdoğan kendisinin de siyasete gençlik kollarından başladığı örneğini vererek tüm gençlere ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti. Aynı zamanda AK Parti hareketlerinde ilk günden beri elde edilen başarılarda hanımların ve gençlerin büyük bir payı olduğunu da belirtti. Erdoğan, ‘AK Parti yolu ve kaderi milleti ile bütünlemiş bir partidir.’ dedi. Erdoğan, vatani görevini yapmakta olan askerleri de unutmadı. Vatan mücadelesi veren askerlere de teşekkür eden Erdoğan şehadete ulaşmış olan şehitlere rahmet diledi. Erdoğan, en büyük teşekkürü ise 80 Milyon Türk halkının hak ettiğini belirterek tüm Türkiye halkına teşekkür ettiğini söyledi. 

 

cumhurbaşkanı erdoğan ak parti kongresi erdoğandan önemli açıklamalar ak parti 3. olağanüstü kongresi erdoğan konuşma ak parti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan