Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti 20 yıl kesintisiz iktidar ile bir rekora imza attı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında yaptığı konuşmasında, "AK Parti 20 yıl kesintisiz iktidar ile bir rekora imza attı. Girdiğimiz 15 seçimin tamamında bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen necip milletimize teşekkür ediyoruz. Birileri sürekli engel olmanın peşinde koşarken biz eğitim, sağlık, emniyet, adalet, ulaşımı güçlendirdik'' ifadelerini kullandı.

AK Parti grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Başkanvekilliği'nden istifasını sunan Mahir Ünal hakkında, "Mahir Ünal'ın görevden affı ile boşalan grup başkanvekilliğine Özlem Zengin arkadaşımızı teklif ediyoruz. Mahir Ünal'a bugüne dek yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyoruz. Kendisiyle başka farklı platformlarda yakın bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

‘BUGÜN DE MESAJLARIMIZI DOĞRUDAN MİLLETİMİZE VERİYORUZ’

Erdoğan'ın Mecliste partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin yaptığı konuşmasında, "AK Parti 20 yıl kesintisiz iktidar ile bir rekora ima attı. Girdiğimiz 15 seçimin tamamında bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen necip milletimize teşekkür ediyoruz. Birileri sürekli engel olmanın peşinde koşarken biz eğitim, sağlık, emniyet, adalet, ulaşımı güçlendirdik. Ülkemize 20 yılda kazandırdıklarımızı teker teker saymaya kalksak değil saatler, günler, haftalar yetmez. Sokak teröründen darbe girişimine, partimizin kapatılması girişimine kadar pek çok saldırıya maruz kaldık. Ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldırdılar. Gezi'de sokakları ateşe vererek, 15 Temmuz'da demokrasimize kastederek bizi yolumuzdan çevirmeye çalıştılar. Nasıl 20 senedir milletimiz ile aramıza kimsenin girmesine müsaade etmediysek bugün de mesajlarımızı doğrudan milletimize veriyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonu tanıtımını yaparak, gelecek vizyonumuzu milletimizle paylaştık. 81 ilimizde vatandaşların Türkiye Yüzyılı hakkında fikirlerini ileteceği seferberlik başlatıyoruz. Utanmadan sıkılmadan 10 bin kilometre öteye hamburger turları düzenleniyor. (Kılıçdaroğlu'nun Avrupa ziyareti ile ilgili) Her biri ayrı bir mutfak kültürü olan illerimizi ziyaret etmek, vatandaşın sofrasına oturmak varken utanmadan, sıkılmadan 10 bin kilometre öteye sırayla hamburger turları düzenliyorlar. Bilmiyorum İngiltere’nin hamburgeri Amerika’dan daha mı iyi? Bizim kendilerine rağmen çözüme kavuşturduğumuz başörtüsü konusunu bir gece yarısı gündeme taşıdılar. Başörtülü kardeşlerimize rozet takma yarışına girdi, önümüzdeki dönemde aday da çıkarırsa şaşırmayız. İkna odalarını kurarak kızlarımıza az mı çektirdiler, kızlarımızın başlarından başörtülerini çekip aldılar, biz bunları unutmayız. Bay Kemal sıkıysa önümüzdeki dönem başörtülü adayları koy da görelim." açıklamalarında bulundu.

TBMM Erdoğan Cumhuriyet