Cumhurbaşkanı Erdoğan Af Konusunda Çok Net Konuşarak Noktayı Koydu!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ısrar ettiği af talebiyle ilgili son yaptığı açıklamada, 'Bizim gündemimizde af yok. Kimse bize farklı bir yaklaşım göstermesin.' diyerek son noktayı koydu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ısrar ettiği af talebiyle ilgili son yaptığı açıklamada, ‘Bizim gündemimizde af yok. Kimse bize farklı bir yaklaşım göstermesin.’ diyerek son noktayı koydu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ısrar ettiği af konusuyla ilgili son yaptığı açıklamada çok net konuştu ve ‘Bizim gündemimizde af yok.’ diyerek son noktayı koydu.

‘ONLARI AFFETME HÜKMÜ BİZİM DEĞİLDİR’

İstanbul Zeytinburnu’nda teravih namazının ardından vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerin en çok tartışılan konusu olan af gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Af konusunda çok net konuşan Erdoğan, ‘Bizim gündemimizde af diye bir şey yok. Kimse farklı bir yaklaşım göstermesin. Yargı bir hüküm vermişse, içeriye girmişse onları affetme hükmü bizim değil. Biz kalkıp bir af çıkartmayız. Bunun istismarına da fırsat vermeyiz. Bu işi oya tahvil etmek için af çıkaramayız.’ ifadelerinde bulundu. 

‘İSTANBUL TARİH BOYUNCA DÜNYANIN EN BEREKETLİ TOPRAKLARI OLMUŞTUR’

Açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ’24 Haziran alışılmış seçimlerden değil. Büyülüğü zenginliğin yeri olan Anadolu ve elbette İstanbul tarihi boyunca hep medeniyetlerin boy verdiği dünyanın en bereketli toprakları olmuştur. Bu topraklardaki tüm başkalar bizimdir. Kurtuluş Savaşına da böyle girdik.’ dedi. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Af Af gelecek mi MHP Devlet Bahçeli 24 Haziran seçimleri