Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'den Gençlere Vaat: Her 29 Ekim ve 19 Mayıs'ta...

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklanan Muharrem İnce, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Adaylık sonrası ilk seçim vaadini açıklayan İnce, '19 Mayıs ve 29 Ekim'de gençlere 500 lira vereceğim.' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklanan Muharrem İnce, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Adaylık sonrası ilk seçim vaadini açıklayan İnce, ’19 Mayıs ve 29 Ekim’de gençlere 500 lira vereceğim.’ dedi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, aday olmasının ardından ilk seçim mitingini memleketi Yalova’da yaptı. Seçim için ilk vaadini açıklayan İnce’nin vaadi gençlere yönelik oldu.

‘GENÇLİK VE CUMHURİYET BURSU’

İlk seçim vaadini açıklayan İnce, ’19 Mayıs ve 29 Ekim’de siz gençlere ihtiyaçlarınızı gidermek için 500 lira para vereceğim.’ dedi. İnce, verilecek olan bu paraya 29 Ekim İçin ‘Cumhuriyet bursu’, 19 Mayıs için ‘Gençlik bursu’ adını verdi. 

‘SARAYI HALKA AÇACAĞIM’

Açıklamalarına devam eden Muharrem İnce, ‘Sarayı halka açacağım ve gezdireceğim. 6 ay sonrada bu ülkenin en zeki 5 bin çocuğuna vereceğim sarayı.’ dedi.

‘DERDİM GELECEK NESİLLER’

Seçimler için hızlı bir çalışma başlatan ve ilk startı memleketi Yalova’dan veren Muharrem İnce, ‘Ben kimseyi ayırmıyorum. Sayın Erdoğan dahil.’ diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu talep ettiğini ve amacının kavga değil memleketin sorunlarına çözüm bulmak olduğunu söyledi. ‘Benim derim gelecek seçimler değil, gelecek nesiller.’ diyen İnce, Türk ile Kürt’ü, Alevi ile Sünni’yi barıştırmak istediğini ve Türkiye’de artık kadınların öldürülmesini, çocukların tecavüze uğramasını istemediğini belirtti. 

 

CHP Muharrem İnce Seçim vaadi 19 Mayıs 29 Ekim Burs Yalova