Çukur 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çukur'da Yamaç'ı Kim Vurdu?

TAKİP ET

Show TV'nin Fenomen dizisi çukur 48. bölümü ile izleyenleri bir kez daha ekran başına bağlamayı başardı. Çukurun 48 bölümünde neler yaşandı? Çukur 48 bölüm sona erdikten sonra Çukur 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da merak edilmeye başlandı. Sosyal medyada en çok konuşulan lardan biri ise Yamaç'ı kim vurdu oldu. Sosyal medya kullanıcıların büyük çoğunluğu ise Yamaç'ı Medet'in vurduğunu vurduğunu iddia etti. Peki, çukur son bölümde Yamaç'ı Medet mi vurdu?

Show TV'de izleyenlerin karşısına çıkan Çukur 48. bölümünde yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Selim kızının söylediklerinden aldığı cesaretle Cumali’nin yanına gitti. Cumali birinin geldiğini fark etmeme kimseyi göremeyince silahına sarıldı. Fakat kapıda gördüğü süt ile geçmişe dönen Cumali karşısında Selim’i buldu.

ERSOY ÖLDÜ

Masum ve Çeto ise Ersoy'un yalanını öldürüp öğrendikten sonra Ersoy'u oldurdu. Ersoy ölmeden önce çetonun organ ticaretiNİ anlatıyordu. Karakuzular ise aralarından birinin kardeşlerini sattığını düşünürken Ersoy'a Bir Oyun Kurdu. Çeto Mahsun Sadece 3 kişinin bildiği bir kurmaca operasyon düzenlerken Ersoy'dan Emin olunca ondan hesap sordu. Çeto Mahsun inşaatta Ersoy ters şekilde asarak öldürdükten sonra bu ölümü koçovalıların üstüne yıktı. Ersoy ölmeden önce Mahsun’a ölen karaKuzuların organlarının alındığını söyleyecekti fakat Çeto Ersoy'un boğazın.

YAMAÇ'I KİM VURDU?

Çukur 48. son bölümde Yamaç’ı vurulmasının ardından sosyal medyada en çok konuşulan konu Yamaç'ı kim vurdu sorusu oldu. Bu sorunun yanıtı ne yazık ki Şimdilik yok.

ÇUKUR 49. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur 48. son bölüm Biter bitmez izleyenler çukur 49 bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtını aramaya başladı. Ne yazık ki Çukur 49. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ayrıca gelecek haftanın yılbaşı olması nedeniyle çukur yeni bölümün bir sonraki hafta yayınlanması bekleniyor.

 

çukur 2 sezon 15 bölüm yamaçı kim vurdu Çukur 48 Çukur 48. bölüm Çukur 49 Çukur 49. bölüm fragmanı Çukur 49 fragman