Cübbeli Ahmet Hoca'dan Mehmet Görmez'e Hakaret: "Daha Tehlikelisi Gelmemiştir"

TAKİP ET

Dün açıklanan ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in emekliye ayrılması gündeminin ardından Cübbeli Ahmet Hoca'nın Görmez hakkında söyledikleri yeni bir gündem yarattı. Cübbeli Ahmet hıca Görmez'e hakaret dolu sözler sarf etti.

Dün açıklanan ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in emekliye ayrılması gündeminin ardından Cübbeli Ahmet Hoca’nın Görmez hakkında söyledikleri yeni bir gündem yarattı. Cübbeli Ahmet hoca Görmez’e hakaret dolu sözler sarf etti.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in görevinden emeklilik talep ettiği dilekçeyi sunmasının ardından dün dilekçe kabul edilmiş ve Mehmet Görmez 2010’dan bu yana sürdürdüğü Diyanet İşleri Başkanlığı görevinden ayrılarak emekli olmuştu. Görmez’in emeklilik kararının ardından yerine gelecek olan yeni isim herkes tarafından merak edilmeye ve konuşulmaya başlanmıştı. Mehmet Görmez’in emeklilik kararı herkesin gündeminde tartışma konusu olurken Cübbeli Ahmet Hoca lakabıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü şahsi Twitter hesabından yayımladığı mesajla Mehmet Görmez’e göndermelerde bulundu.

‘BUNDAN TEHLİKELİSİ GELMEMİŞTİR’

Cübbeli Ahmet Hoca’nın paylaşımında, "Diyanet'e bundan tehlikelisi gelmemiştir diye düşünüyorum. Rabbim, vatana millete bağlı ve Ehli Sünnete sadık hayırlı bir reis nasip eylesin." İfadelerini kullandığı görüldü. Yapılan paylaşıma birçok tepki gelirken Görmez’e saldırı niteliğindeki bu paylaşım sosyal medyada da hızla yayıldı.

 

cübbeli ahmet hoca mehmet görmez diyanet işleri başkanı ahmet mahmutünlü hakaret twitter