Cübbeli Ahmet Hoca'dan Ahmet Hakan'a Komik Cevap

TAKİP ET

Ahmet Hakan'ın kendisine verdiği tavsiyelere yanıt veren Cübbeli Ahmet Hoca, kavgada söylenmeyecek sözler etti.

Son dönemlerde yaptığı satranç açıklamalarıyla gündeme gelen Cübbeli Ahmet Hoca, Kanal D Ana Haber Bülteni'nde kendisine 4 tavsiyede bulunan Ahmet Hakan'a yanıt vermekte gecikmedi. "EVLEN, ABAZAN KALMA" Ahmet Hakan'ın kendisine ilettiği 4 tavsiyeye 4 tavsiye ile yanıt veren Cübbeli Ahmet Hoca, , "Bekar dolaşıyorsun, bak baban torun göremeden öldü adam, Allah rahmet eylesin. Ananı da bundan mahrum bırakma. Evlen, abazan kalma" dedi. "BENİ REYTİNG MALZEMESİ YAPMA" Açıklamalarının devamında ise kendisinin reyting malzemesi yapıldığını vurgulayan Ahmet Hoca, Tarafsız bölgeye son mu verildi ön mü verildi bilmiyorum. Biliyorsun bir adamı terfi ettirecekleri zaman önce yerini değiştirirler sonra tenzil ederler. O terfi zanneder. Beni lütfen reyting malzemesi yapma. Ben kendim para etmem ama adım para eder. Reytingde 16'ya kadar düşmüşsün. Herhalde bugün benim hatrıma 1'e kadar çıkmışsındır." dedi. AHMET HAKAN NE DEMİŞTİ? Ahmet Hakan, geçtiğimiz günlerde Cübbeli Ahmet Hoca'ya şunları söylemişti:

"Hep bize vaaz veren Cübbeli Ahmet'e bu akşam ben biraz vaaz vermek istiyorum. Muhterem Cübbeli kardeşim sana dört şey söyleyeceğim;

- Peygamberimize ait olmayan bir sözü, Peygamberimize aitmiş gibi göstererek günah işliyorsun, işleme.

- İslam'ı satranç gibi akıl ve zeka geliştiren bir oyunu bile yasaklayan bir din gibi göstererek İslam'a iftira atıyorsun, atma.

- Dindar vatandaşlarımızı dini konuda yanlış yönlendiriyorsun, yönlendirme.

- Uydurma hadislerle milletin kafasını karıştırıyorsun, karıştırma."

 

ahmet hakandan cübbeliye tavsiye ahmet-hakan cübbeli ahmet hoca