Cübbeli Ahmet Hoca Yoğun Bakımda Tedaviye Alındı

TAKİP ET

Cübbeli Ahmet Hoca kalbinin iki damarında tıkanıklık tespit edilmesi üzerine ameliyat oldu. Bıçak altına yatan Cübbeli Ahmet Hoca'nın ameliyatının başarılı geçtiği ve yoğun bakımda müşahade altında olduğu öğrenildi.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak canından ve yaptığı ilginç çıkışlar nedeniyle zaman zaman Gündem olan Ahmet Mahmut Ünlü yoğun bakımda tedavi altına alındı

KONTROL ALTINDA TUTULUYOR

Cübbeli Ahmet Hocanın kalbinin 2 damarında tıkanıklık belirlendiği ve yapılan ameliyatın ardından kontrol altında olduğu belirtildi. Cübbeli Ahmet Hoca'nın ameliyatının ardından yapılan açıklamada. "Elhamdülillah şimdi kendisi iyidir, biraz yoğun bakımda müşahede altında tutuluyor" denildi.

"OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ"

Cübbeli Ahmet Hocanın resmi Instagram hesabından yapılan açıklamada,
"Hocaefendi'nin Sağlığı İle İlgili Duyuru!
Allâh-ü Teâlâ'ya sonsuz hamd-ü senâlar olsun. Kalbinin iki damarında 80 düzeyinde yeniden tıkanıklık oluşmuş, bu yüzden iki tane stent takıldı, fakat damarları çok sert olduğu için beş tane balon yapılmak durumunda kalmakla beraber operasyon başarılı geçti. Elhamdülillah şimdi kendisi iyidir, yoğun bakımda müşahede altında tutuluyor." ifadeleri kullanıldı.

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü ameliyat yoğun bakım