Cübbeli Ahmet Hoca, Mercedes Eleştirisine Sert Yanıt Verdi

TAKİP ET

Kamuoyunun 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanıdığı Ahmet Mahmut Ünlü, Menzil tarikat liderinin de bulunduğu konvoyun lüks araçlardan oluşmasına ağır şekilde eleştiri yöneltenlere sert tepki verdi.

Kamuoyunun ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak tanıdığı Ahmet Mahmut Ünlü, Menzil tarikat liderinin de bulunduğu konvoyun lüks araçlardan oluşmasına ağır şekilde eleştiri yöneltenlere sert tepki verdi.

Menzil tarikatına ait olan ‘burcu burcu menzil’ isimli hesaptan birkaç gün evvel içerisinde menzil tarikat liderininde bulunduğu belirtilen ve lüks araçlardan meydana gelen uzun konvoya ait görüntüler paylaşıldı.

Bu görüntülerin paylaşılması Menzil tarikatına yönelik ağır eleştirelere yol açtı. Cübbeli Ahmet Hoca ise Menzil tarikatına yönelik ağır eleştirilere sert tepki verdi.

Cübbeli Ahmet Hoca yaptığı bir konuşmada, “Hoca efendilerin neye bindiği, neyle gezdiği sizleri ne alakadar ediyor? Sonuçta misafirliğe gidiliyor. Sizden para mı alındı? Devletin vergisiyle mi alındı? Sonuçta kendi paralarıyla iyi arabalara biniyorlar. Sahabe-i Kiram, iyi ata ya da iyi deveye binmiyor muydu? Adamlar, yola tenekeyle mi gitsin?” ifadelerine yer verdi.   

Babam, Bana 15 Yaşında Mercedes Aldı

Mercedes 600’e bindiğinden dolayı kendisi de yoğun eleştirilere maruz kalan Cübbeli Ahmet Hoca, “Ben, Mercedes’e yeni binmeye başlamadım. Babam, daha 15 yaşındayken bana Mercedes alarak bir de şoför verdi. Ben ise camileri dolaşarak Müslümanlara vaaz veriyordum.” ifadeleri ile kendini savundu.   

Menzil Mercedes Cübbeli Ahmet Hoca Sahabe-i Kiram