Çorum'da Temizlik İşçilerinin Bulduğu Yardım Notu Polisi Harekete Geçirdi!

TAKİP ET

Çorum'da temizlik işçilerinin bulduğu bir not polisi alarma geçirdi. Bir apartman dairesinden atıldığı tahmin edilen ve üzerinde 'Yardım edin, 7. Kattayım, beni burada zorla tutuyorlar' yazıyordu. Kağıdı bulan temizlik görevlileri polis ekiplerine haber verdi. Polis yazılı kağıdı görünce harekete geçti.

Çorum’da temizlik işçilerinin bulduğu bir not polisi alarma geçirdi. Bir apartman dairesinden atıldığı tahmin edilen ve üzerinde ‘Yardım edin, 7. Kattayım, beni burada zorla tutuyorlar’ yazıyordu. Kağıdı bulan temizlik görevlileri polis ekiplerine haber verdi. Polis yazılı kağıdı görünce harekete geçti.

Çorum’da Gazi Caddesi üzerinde temizlik işçilerinin bulduğu bir notta yardım isteniyordu. Notu bulan temizlik işçileri hemen polise haber verdi. Temizlik işçilerinin bulduğu not polise teslim edildi. Notta, ‘7. Kattayım, beni burada zorla tutuyorlar, yardım edin’ yazıyordu. Polis ekipleri bulunan not üzerine hemen en yakın apartmanda araştırma yaptı. Fakat polis apartmanda herhangi bir duruma rastlamadı. Çevredeki diğer binalarda da inceleme yapan polis apartman yöneticileri ile görüşme yaptı. Polisin yaptığı tüm çalışmalarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. 

 

polis bulunan not temizlik işçilerinin bulduğu not polis harekete geçti çorum