Çorum'da Korkunç Olay! Döverek Öldürdükleri Genç Kadının Yanındaki Arkadaşını Silahla Vurdular

TAKİP ET

Çorum'da 24 yaşında olan Canan Güler kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce dövüldükten sonra boynu kırılarak öldürüldü. Genç kadının yanında bulunan 21 yaşındaki Özgür Kaya ise aynı kişiler tarafından karnından tabancayla vurularak ağır şekilde yaralandı.

Çorum’da 24 yaşında olan Canan Güler kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce dövüldükten sonra boynu kırılarak öldürüldü. Genç kadının yanında bulunan 21 yaşındaki Özgür Kaya ise aynı kişiler tarafından karnından tabancayla vurularak ağır şekilde yaralandı.

HASTANEYE GELEREK YARDIM İSTEDİ

Karnından vurularak ağır şekilde yaralanan 21 yaşındaki Özgür Kaya 19 AU 427 plakalı aracına binerek yanına dövülen ve boynu kırılarak öldürülen Canan Güler’i de alarak Bahçelievler Mahallesi’nde yer alan Elitpark Hastanesinin acil servisi önüne geldi. Kapının önündeki yetkililere kendisinin ve yanındaki arkadaşının yaralı olduğunu söyleyen Özgür Kaya hastanede personelinden yardım istedi. Olaya hemen müdahale eden sağlık görevlileri 24 yaşındaki Canan Güler’in hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerde genç kadının vücudunun birçok yerinde morluklar olduğu belirlenirken boynunun da kırıldığı belirtildi.

Karnından vurulan ve yaralı şekilde hastaneye gelen Özgür Kaya ise acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgede inceleme başlatan polis ekipleri yaralıya ait olan araçta yaptığı detaylı incelemenin ardından kurşun delikleri olduğunu belirledi. Araştırmaların ardından yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Polis, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin yakalanması için aramalara başladı.

 

çorum genç kadın döverek öldürülen kadıni silahlı saldırı yaralı